fbpx

Candyshop Fotoshoot bij Kidsshoots in Utrecht, leuke kinderfotoshoot in Utrecht, originele kinderfoto's Schoolfotografie
Creatief & Origineel

SchoolfotografieMaar dan net een beetje anders

Schoolfotografie pakken wij net een beetje anders aan dan anderen. Creatieviteit, spontaniteit en kwaliteit vinden wij enorm belangrijk. Schoolfotografie doen wij altijd met een thema. In overleg is er te kiezen uit 10 verschillende achtergrondkleuren en kunnen we een thema naar wens samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om uit onze standaardthema’s te kiezen. De thema’s boho blue, liefde, jungle en candyshop zijn voor zowel meisjes als jongens erg leuk! Kortom keuze genoeg!

Wat bieden jullie aan?

De allerleukste kinderfotografie met decoratie en een extra begeleidster! Uiteraard op een professionele manier, wij nemen alle lichten en materialen mee. Schoolfotografie doen wij voor basisscholen en kinderdagverblijven. 

Waar kunnen wij uit kiezen?

Wij hebben momenteel 10 verschillende kleuren achtergronddoeken en er komt met regelmaat een kleur bij. Daarnaast hebben wij ook diverse thema's van jungle tot unicorn en van candyshop tot Mickey Mouse.   Uiteraard hebben we ook wat rustigere thema's en genoeg accessoires zoals stoeltjes en kistjes. Deze thema's, accessoires en achtergronddoeken kunnen gecombineerd worden naar wens.
Misschien hebben jullie zelf een leuk idee voor schoolfotografie, wij denken graag met jullie mee. 

Wat moet er vooraf geregeld worden?

Schoolfotografie is bijna een event ansich maar wij helpen graag met de voorbereidingen. Wij hebben voorbeeldfoto's en informatiebrieven voor ouders. Uiteraard werken we met een plan van aanpak. Ook helpen wij graag mee om een planning te maken.
Omdat de ouders de foto's digitaal kunnen bekijken hebben wij van alle ouders een mailadres nodig. 

Deze ondersteuning is uiteraard kosteloos!

Op de dag(en) van de schoolfotografie

We beginnen natuurlijk eerst met het opbouwen van de fotostudio. Het enige wat wij nodig hebben is een stroompunt (een 'gewoon' stopcontact is voldoende). Verder hebben wij geen hulp nodig. Als alles klaarstaat werken wij volgens het vooraf besproken plan van aanpak. 

Kunnen broertjes en zusjes ook samen op de foto?

Natuurlijk, dit is geen enkel probleem! Dit plannen wij in nadat alle klassen en kindjes op de foto zijn gezet. 

Wat voor foto's bieden jullie de ouders aan?

Wij bieden digitale foto's in hoge kwaliteit aan. Deze kunnen ze naar wens zelf uitprinten. Dit is voor alle partijen het meest voordelig!

Hoe kunnen ouders foto's bestellen?

Na afloop van de shootdag(en) gaan wij foto's selecteren en bewerken. Deze zetten wij in een online programma, vervolgens sturen wij de ouders een mail inclusief inloggegevens. In dit programma kunnen de ouders hun favoriete foto's selecteren en bestellen.

Zijn er ook klassenfoto's inbegrepen?

Natuurlijk! Deze ontvangen jullie als bedankje dat wij mochten langskomen. Elke ouder die een bestelling plaatst van 3 foto's of meer ontvangt deze ook kosteloos. 

Kan het team ook op de foto?

Natuurlijk! We kunnen echte 'actie'foto's maken van de leerkracht voor de klas. Of  elk teamlid in hetzelfde thema als de kinderen fotograferen. We denken graag met jullie mee! 

Wij staan voor kwaliteit, 
gezelligheid en veiligheid

Onze prijzen

Wij bieden scherpe tarieven en meerdere betaalmogelijkheden. Het is voor jullie als school mogelijk om alle kosten op jullie te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om de ouders voor de foto’s te laten betalen. Dat is het meest gebruikelijk en wij hebben op basis daarvan ook een goedwerkend back-office systeem ingericht.

Kosten foto's team

De gezamenlijke teamfoto maken wij op onze kosten en krijgen jullie cadeau!

Losse (portret)foto's van de teamleden kosten €7,50 per stuk. 

Kosten decoratie

Het opbouwen van een shoot en de voorbereiding waar wij graag meehelpen zijn kosteloos!

Ook rekening wij geen reiskosten en zijn er geen addertjes onder het gras.

Transparantie prijzen

Al onze foto's leveren wij digitaal in hoge kwaliteit aan. Dit heeft als voordeel dat de ouders de foto's ook op canvas kunnen laten drukken.

Hierbij onze prijzen voor schoolfotografie: 
1 foto: €12,50
2 foto's: €22,75
3 foto's: €29,50 (actie!)
5 foto's €48,75
8 foto's €69,-
Alle foto's per kind/gezin: €75,-
Klassenfoto: €5,- of gratis bij een bestelling van 3 foto's of meer.

Interesse in Schoolfotografie?