fbpx

Candyshop Fotoshoot bij Kidsshoots in Utrecht, leuke kinderfotoshoot in Utrecht, originele kinderfoto's Welkom bij Kidsshoots! Kidsshoots is gespecialiseerd in kinderfotografie.
De gezelligste fotostudio in Utrecht voor een unieke en originele kinderfotoshoot!

ACTIE 12/13 maartMinishoot 2 in 1

Op 12 en 13 maart hosten wij minishoots in Utrecht. Die dagen hebben wij een witte achtergrond voor portfoliofoto’s of mooie lichte neutrale foto’s. Maar ook onze Candyshop fotostudio staat dat weekend klaar.

Hoe werkt het precies?

Wij zetten in de fotostudio in Utrecht zowel het candyshop als de witte achtergrond helemaal klaar. Je krijgt dus op 1 dag 2 shoots tegelijk! Je mag er natuurlijk ook voor kiezen om maar 1 van de 2 thema's te gebruiken. Deze keuze hoef je niet van tevoren te maken, dat mag op de dag zelf!

Wat houdt de deal in?

De inhoud van de deal:
- 2 thema's (Wit "portfolio" & Candyshop)
- 1 x outfit wissel
- 5 bewerkte digitale foto's naar keuze
- 30 minuten shooten en begeleiding 

Mogen we eigen knuffels en snoepjes meenemen?

Natuurlijk! Neem gerust een paar leuke knuffels mee voor de fotoshoot. Wij kleden de set vrolijk aan maar voor eigen knuffels maken we graag plaats 😉

Hoeveel kinderen mag ik meenemen?

De shoot en prijs hebben wij gebaseerd op maximaal 3 kinderen per shoot. Als je meer kinderen hebt die je graag op de foto wilt zetten of graag met een vriendin wilt langskomen dan kan dat natuurlijk. 

Stuur ons dan eerst even een berichtje, wij maken dan wat tijd vrij voor jullie!

Kan ik extra foto's bestellen?

Jazeker, na afloop van de shoot krijg je binnen een week  toegang tot onze online fotogalerij. Moeite met kiezen en wil je er graag meer dan het aantal wat inbegrepen was bij de shoot? Geen probleem, wij hebben de mogelijkheid om 1 extra foto (15,-) of een voordeliger pakket met foto's (3 voor 40 of 7 voor 75) aan te schaffen

Zijn jullie goed bereikbaar?

Ja zeker, openbaar vervoer is rijkelijk aanwezig. Zowel voor de deur als op een paar minuten loopafstand. Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar. Wij zitten vlakbij de A2 en A27 en parkeren doe je gratis voor de deur!

Hoe kan ik betalen?

Via de website is er de optie om met iDEAL te betalen. Bij ons in de studio kan je ook pinnen of contact betalen.

Liever in de studio betalen?
Kies dan bij het "uitchecken" voor overschrijving. 

Rekenen jullie annuleringskosten?

Als jij netjes afzegt tot max 3 uur voor de fotoshoot dan rekenen wij geen kosten.

Kom je niet opdagen, ben je de afspraak vergeten of zeg je kort voor de afspraak af. Dan brengen wij 100% van de fotoshoot in rekening. 

Kies je shoot
Team
Locatie
Extra's
Datum & Tijd
Recurring info
Jouw gegevens
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor je boeking!
Jullie reserveringsnummer

Wij staan voor kwaliteit, 
gezelligheid en mooie foto's

Onze huisregels

Wel zijn er een aantal dingen die je moet weten over onze manier van werken. Wij houden van duidelijke afspraken zodat jij weet waar je aan toe bent. Voor de goede orde hebben we een paar huisregels opgesteld:

Verwachtings- management

We hebben allemaal verwachtingen. Als je bepaalde vragen over de shoot stel die dan vooraf. We mailen/bellen/appen graag met je om alles zo helder mogelijk te maken. 

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Kom op tijd (niet te vroeg, niet te laat) of meld je vertraging ruimschoots voor aanvang van de shoot. Wij raden ook altijd aan om te eten en/of drinken voor de shoot begint. Kijk wel uit met suiker en snoepjes 😉 

Kom op tijd

De aangeven tijdsduur van de fotoshoot is niet een richtlijn, maar een strakke planning waar we ons aanhouden. Om jouw tijd zo goed mogelijk te benutten kan je het beste het meest tijdrovende (haartjes enz.) alvast thuis doen.

Kies je shoot
Team
Locatie
Extra's
Datum & Tijd
Recurring info
Jouw gegevens
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor je boeking!
Jullie reserveringsnummer