fbpx

Kinderfeestjes
Model voor 1 dag
Utrecht

Kinderfeestjein Utrecht

Kinderfeestjes! Niets is leuker dan de jarige zich echt jarig te laten voelen door hem of haar lekker in de spotlight te zetten. Maar in ons geval is dat een studiolicht! Voor elke leeftijdsgroep hebben we leuke thema’s om uit te kiezen en het wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten.

Het gaat om de ervaring en dit willen we laten spreken door beelden. Want het vastleggen van de reactie als confetti wordt afgeschoten, de uitgestrekte handjes als we een knuffeltje toe gooien, die pretlichtjes in de ogen dat is toch waar het om gaat. Daarom is dat ook de reden dat wij in een team werken. Farantini de fotograaf focust zich op de technische details en Mieke de styliste begeleidt de kinderen. 

Hoe werkt een kinderfeestje?

Mooie professionele foto's van jouw jarige job
en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. Daar staan wij voor! Uiteraard wordt het een gezellige middag en zijn er veel ballonnen en confetti!

Het kinderfeestje duurt ongeveer anderhalf uur en
de focus ligt op de fotoshoot. Hebben wij genoeg ballonnen om de kids tussendoor
lekker bezig te houden? Maar natuurlijk! Ook zorgen we ervoor dat we een aantal solo foto's maken van
de jarige.

Hoe gaan jullie te werk?

Wij pakken dingen iets anders dan de meeste organisatoren van kinderfeestjes. Wij rekenen geen prijs per kind maar per feestje en hanteren vaste prijzen voor onze diensten. Een kindje meer meenemen kost dus niets extra!

Tijdens elk kinderfeestje is het ook echt feest! Wij vinden kwaliteit van de foto's ontzettend belangrijk, daar ligt voor ons de focus. Dat bereiken we door ervoor te zorgen dat elk kindje zich op zijn of haar gemak voelt. Het resultaat is dat er professionele foto's worden gemaakt van de jarige job, de vriendjes en vriendinnetjes (in verschillende samenstellingen en natuurlijk ook groepsfoto's).

Welke thema's zijn er en wat zijn de kosten?

Thema naar keuze: unicorn, jungle, luchtballon, voetbal, regenboog, candyshop, boho blue or pink
(thema luchtballon en regenboog alleen te boeken voor max 4 kindjes tot 5 jaar)

- Volledige decoratie van studio incl. ballonnen die de jarige mee mag nemen.

- Het kinderfeestje duurt 90 minuten incl. pauze

- Gebruik van accessoires en deco (let op GEEN verkleedkleding aanwezig)

- 18 digitale foto in hoge resolutie nabewerkt (naar keuze)

- CONFETTI

Prijs: €249,-

Mogen we eigen knuffels meenemen?

Maar natuurlijk! Neem gerust een paar leuke knuffels mee voor de fotoshoot. Wij kleden elke set vrolijk aan maar voor eigen knuffels daar maken we graag plaats voor 😉

Hoeveel kindjes mogen er mee naar een kinderfeestje?

Wij kunnen bij de meeste thema's 8 kindjes kwijt, echter voor het luchtballon en regenboog thema geldt dat het maximum 4 kindjes is. 

Kan ik extra foto's bestellen?

Jazeker, na afloop van de shoot kan je meteen al een keuze maken van de foto's die je wilt bestellen. Moeite met kiezen en wil je er graag meer dan het aantal wat inbegrepen was bij de shoot? Geen probleem, tijdelijk hebben we als actie 10 euro per extra foto of 25 euro per 3 extra foto's. (6 foto = 50 euro enz.)

Zijn jullie goed bereikbaar?

Ja zeker, openbaar vervoer is rijkelijk aanwezig. Zowel voor de deur als op een paar minuten loopafstand. Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar. Wij zitten vlakbij de A2 en A27 en parkeren doe je gratis voor de deur!

Komen jullie ook op locatie?

Het korte antwoord is ja! Het langere antwoord is ja, mits er bij jullie voldoende ruimte is voor de opbouw van onze studio set. Wij hebben minimaal 4 meter breedte en 4 meter lengte nodig. Deze afmetingen zijn de minimale afmetingen. De prijs van het kinderfeestje is exclusief onze reiskosten. 

Hoe kan ik betalen?

Via de website is er de optie om met iDEAL te betalen. Extra bestelde foto's kan je per tikkie betalen. 

Liever contant betalen?
Kies dan bij het "uitchecken" voor overschrijving. 

Corona info

Ook wij ontkomen er niet aan. Daarom zouden wij je willen vragen om je handen te ontsmetten voor de shoot/binnenkomst. 

Hoewel wij proberen zoveel mogelijk de maatregelen te volgen en afstand te houden, kan dit soms erg lastig zijn. Omdat wij jouw kindje ook helpen tijdens de shoot. 

Vanwege de warmte van de studiolichten dragen wij geen mondkapje, wij laten de keuze bij jou om wel of geen mondkapje op te doen.

Een kinderfeestje bij Kidsshoots, 
gezelligheid en confetti in overvloed

Onze huisregels

Wel zijn er een aantal dingen die je moet weten over onze manier van werken. Wij houden van duidelijke afspraken zodat jij weet waar je aan toe bent. Voor de goede orde hebben we een paar huisregels opgesteld:

Verwachtings- management

We hebben allemaal verwachtingen. Als je bepaalde vragen over de shoot stel die dan vooraf. We mailen/bellen/appen graag met je om alles zo helder mogelijk te maken. 

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Kom op tijd (niet te vroeg, niet te laat) of meld je vertraging ruimschoots voor aanvang van de shoot. Wij raden ook altijd aan om te eten en/of drinken voor de shoot begint. Kijk wel uit met suiker en snoepjes 😉 

Kom op tijd

De aangeven tijdsduur van de fotoshoot is niet een richtlijn, maar een strakke planning waar we ons aanhouden. Om jouw tijd zo goed mogelijk te benutten kan je het beste het meest tijdrovende (haartjes enz.) alvast thuis doen.

Kies je shoot
Team
Locatie
Extra's
Datum & Tijd
Recurring info
Jouw gegevens
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Bedankt voor je boeking!
Jullie reserveringsnummer