fbpx

Antwoorden OpAl Jouw Vragen

Wij willen natuurlijk zo helder en duidelijk mogelijk communiceren. Daarom hebben we hiernaast antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Je kan natuurlijk ook even met ons bellen, mailen of whatsappen.

Hoe werkt het precies?

Je mag bij ons zelf je fotoshoot samenstellen! Elk thema kunnen we naar wens aanpassen en we denken graag in mogelijkheden. Daarom is het handig om eerst zelf goed een beeld te hebben van wat je graag wilt. 

Misschien wil je geen roze achtergrond bij een unicorn fotoshoot maar juist een blauwe. Of wil je juist een roze candyshop. Dit soort details bespreken we samen, nadat jij een boeking hebt gedaan nemen wij contact met je op.

Je neemt zelf een outfit mee voor je kind(eren).

Na afloop sturen wij binnen 5 werkdagen per mail de foto's naar je toe. Hier mag je een selectie uitmaken, deze gaan wij verder bewerken en sturen deze vervolgens naar je toe. 

Mogen we eigen knuffels meenemen?

Natuurlijk! Neem gerust een paar leuke knuffels, spulletjes of snoepgoed mee voor de fotoshoot. Wij kleden elke set vrolijk aan maar voor eigen knuffels maken we graag plaats 😉 Dit geeft juist die mooie persoonlijke touch!

Hoe kies ik een thema?

Zoals je op de website hebt kunnen zien zijn er bij ons flink wat mogelijkheden. 

Je kan kiezen uit verschillende thema's maar ook uit verschillende achtergrondkleuren. Op deze manier kan je bijvoorbeeld ons unicorn thema met een gele achtergrond kiezen of candyshop in het hemelsblauw. 

Nadat je bij ons een datum hebt gereserveerd, nemen wij contact met jou op (of stuur ons meteen een mailtje of appje) om je wensen te bespreken. 

Dit geldt niet voor onze minishoots! 

Hoeveel kindjes mag ik meenemen?

De shoot en prijs hebben wij gebaseerd op maximaal 3 kindjes uit 1 gezin per shoot. Als je meer kindjes hebt die je graag op de foto wilt zetten stuur dan even een berichtje. Via Contact

Vanaf welke leeftijd kan ik bij jullie terecht?

Wij shooten vanaf ongeveer 3 weken - zit jouw kindje in de 'prop-alles-in-mijn-mond-fase'? Dan bespreken we graag vooraf hoe we de shoot het beste kunnen decoreren. 
We hebben genoeg zachte kleedjes, stoeltjes, mandjes en kistjes om jouw kind in te barricaderen en te fotograferen.

Kan ik extra foto's bestellen?

Jazeker, na afloop van de shoot sturen wij binnen 5 werkdagen de foto's met watermerk per mail naar je toe. Moeite met kiezen en wil je er graag meer dan het aantal wat inbegrepen was bij de shoot? De kosten voor 1 extra foto's zijn 15 euro of je kan kiezen uit onze voordeelpakketten. 

Zijn jullie goed bereikbaar?

Ja zeker, openbaar vervoer is  aanwezig. Zowel voor de deur als op een paar minuten loopafstand. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar. Parkeren doe je gratis voor de deur!

Hoe kan ik betalen?

Via de website is er de optie om met iDEAL te betalen. 

Liever contant of met PIN betalen tijdens de fotoshoot? Dat kan ook! 
Kies dan bij het "uitchecken" voor overschrijving. 

Corona info

Ook wij ontkomen er niet aan. 

Uiteraard doen wij onze best om de anderhalve meter regel na te leven met volwassen tijdens de shoot. Afstand houden van kinderen tijdens het shooten is wat lastiger. 

Wij staan voor kwaliteit, 
gezelligheid en veiligheid

Onze huisregels

Wel zijn er een aantal dingen die je moet weten over onze manier van werken. Wij houden van duidelijke afspraken en zijn gaan daar ongelooflijk goed op.

Wij houden ons aan ons woord en
daarom weet je precies wat je aan ons hebt. Voor de goede orde hebben we een paar huisregels opgesteld:

Verwachtings- management

We hebben allemaal verwachtingen. Als je bepaalde vragen over de shoot stel die dan vooraf. We mailen/bellen/appen graag met je om alles zo helder mogelijk te maken. 

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Kom op tijd (niet te vroeg, niet te laat) of meld je vertraging ruimschoots voor aanvang van de shoot. Wij raden ook altijd aan om te eten en/of drinken voor de shoot begint. Kijk wel uit met suiker en snoepjes 😉 

Kom op tijd

De aangeven tijdsduur van de fotoshoot is niet een richtlijn, maar een strakke planning waar we ons aanhouden. Om jouw tijd zo goed mogelijk te benutten kan je het beste het meest tijdrovende (haartjes enz.) alvast thuis doen.