fbpx

Farantini Djalis

Kidsshoots Fotograaf

Farantini is foto- en videograaf en houdt zich graag allround bezig. Hij is fotograaf op o.a. grote festivals, bruiloften, modeshows, kinderfeestjes en dansfeesten. Ook draait hij zijn hand niet om voor productfotografie! Of hij nu koffie van Bagels & Beans of een jurkje van de Mango op de foto zet, elke opdracht krijgt zijn volledige toewijding. Hij heeft een eigen fotostudio in Utrecht die hij ook inzet voor de fotoshoots voor Kidsshoots.

Mieke de Galan

Kidsshoots Styliste & Begeleidster

Mieke is op haar eigen manier ook allround, ze heeft een eigen bedrijf in de online marketing en eventplanning. Geen enkele dag is bij haar hetzelfde, het ene moment is ze druk bezig met het organiseren van een mega halloween event voor 1000 kinderen en het volgende moment is ze bezig met social media advertenties. De fotostudio wordt  door haar gestyled en tijdens de shoots begeleidt zij de kindjes. Ze vindt het belangrijk dat elk kind zich zelfverzekerd voelt en dit durft uit te stralen op de foto.

Hoe het begon

Wij, Farantini en Mieke, kennen elkaar via onze gezamenlijke passie namelijk dansen. Voor een project in een winkelcentrum in Utrecht had Mieke een fotograaf nodig. Ze benaderde Farantini en na wat telefoontjes was alles voor die eerste klus in Utrecht geregeld. Samen zetten we een mooie reportage neer voor het winkelcentrum. 

Twee dagen later had Mieke hoge fotograafnood en Farantini was uiteraard de eerste die ze benaderde. Ze wilde graag een aantal foto’s voor een kinderfeestjes box.

Hij had in het weekend nog wel een plekje vrij in zijn agenda, Mieke regelde snel decoratie en vroeg of de kids van haar vriendin model wilde staan. Wat niet al teveel tijd in beslag zou moeten nemen, liep tijdtechnisch nogal uit de hand. Het was ontzettend gezellig, de kids hadden het zo naar hun zin en voelde ze zichsteeds vrijer voor de camera.

Utrecht kinderfotograaf fotograaf kinderfotoshoot kinderfotografie exclusief uniek origineel

De middag vloog voorbij! 

Die klant in Utrecht vroeg nog een aantal keer om een samenwerking tussen ons beiden. Farantini en Mieke moesten dus verplicht weer de hoofden bij elkaar steken om mooie fotoseries neer te zetten. Dit versterkte onze samenwerking en communicatie zodanig dat Mieke een idee neerlegde bij Farantini. Wat hij ervan zou vinden om uniek gestylede fotoshoots voor kinderen aan te bieden. Je kan zijn antwoord vast wel raden!